Persoonlijke life coach in Rotterdam

Loop jij op een bepaalde manier vast in het leven en mis je de handvatten om er iets van te maken? Wil je je graag gelukkiger, succesvoller en meer in balans voelen maar weet je niet hoe je dat doet? Dan kun je daarvoor bij onze life coach in Rotterdam terecht. Deze is gespecialiseerd in het vormgeven van je leven op een manier die bij je past. Om er achter te komen wat je wilt en wat je nodig hebt om gelukkig(er) te worden is het belangrijk dat je dichtbij jezelf en je gevoel staat. Dit is niet voor iedereen even makkelijk. Onze life coach in Rotterdam helpt je daarbij door het stellen van de juiste vragen en je te inspireren met heldere inzichten. Je zult al na enkele sessies merken dat je een duidelijker doel voor ogen hebt en meer op je eigen gevoel durft te vertrouwen.

Life coach in Rotterdam voor jong en oud

Onze life coach in Rotterdam is er voor jong en oud, en eigenlijk voor iedereen die op een bepaalde manier vastloopt in het leven. Met name jongvolwassenen vinden het vaak moeilijk om hun leven vorm te geven. Ze voelen de druk vanuit de maatschappij om te presteren en verliezen hun eigen verlangens en behoeften uit het oog. Niet voor niets hebben veel mensen in deze leeftijdsgroep een burn out, want ze staan vaak ver van hun gevoel af. Onze burn out coach in Rotterdam helpt je in dat geval het contact met jezelf en je gevoel te herstellen, waardoor je veel helderder krijgt wat je van het leven verlangt.

Life coach Rotterdam

Boek een intake bij onze coach in Rotterdam

Denk jij dat onze coach in Rotterdam iets voor je kan betekenen? Boek dan een 90 minuten durende intake in onze praktijk. Deze is gevestigd aan de Strevelsweg 700, Unit 303 – P365 in Rotterdam. Onze werktijden zijn van 09:00 – 16:00 maar in overleg kunnen de sessies ook plaatsvinden in de avonduren. Neem contact met ons op via info@simplyneeded.nl of via het contactformulier op onze website, dan hoor je zo snel mogelijk van jouw life coach in Rotterdam wanneer je kunt starten. Het enige wat we van jou verwachten is een open en nieuwsgierige houding en de bereidheid om actie te ondernemen om je doelen te bereiken. Hoe deze er uitzien bespreek je natuurlijk met je coach, want dat is voor iedereen verschillend.

Menu