Coach in Rotterdam voor jong en oud

Heb jij het gevoel dat je veel meer uit het leven kunt halen dan je nu doet? Loop je op een bepaalde manier vast en weet je niet hoe je verder moet? Dan kun je onze coach in Rotterdam inschakelen om meer helderheid en inzichten te krijgen in het leven. Coaching heeft ontzettend veel voordelen. Veel mensen vinden het moeilijk om zelf de regie over hun leven te nemen, en zien bovendien niet helder wat ze nodig hebben om gelukkig te worden. Onze coach in Rotterdam stelt je precies de juiste vragen, waardoor je aan het denken wordt gezet en beter weet wat je wilt. Het is de kunst om te allen tijde dicht bij jezelf te blijven en weer te leren voelen en ervaren wat er zich vanbinnen afspeelt. Dit is niet altijd even makkelijk, maar wel een heel effectieve methode om gelukkiger te worden. Onze life coach in Rotterdam helpt je daarbij.

Coach in Rotterdam voor jongeren en jongvolwassenen

Natuurlijk kun je op elke leeftijd terecht bij onze life coach in Rotterdam, maar speciaal als jongere of jongvolwassene. In een wereld waarin er van alle kanten aan ons wordt getrokken vinden jongeren het vaak lastig om de balans te vinden. Ze voelen de druk om te presteren en verliezen vaak het contact met zichzelf. Hoe zou het zijn als je gewoon van dag tot dag kunt leven zonder die druk te ervaren, en je hart kunt volgen zonder iets te geven om andermans mening? Een aantal sessies met onze coach in Rotterdam kunnen bijdragen aan meer rust, balans en zelfvertrouwen, waardoor je in mogelijkheden gaat denken in plaats van in beperkingen. De sessies zijn zowel individueel te boeken als in koppels, waarbij de tarieven uiteraard worden aangepast.

Coach Rotterdam

Coaching voor mensen met een burn out

Ben jij volledig opgebrand en weet je even niet meer hoe je alles te boven komt? Dan kun je bij onze burn out coach in Rotterdam terecht. Deze analyseert samen met jou waar het misging en wat je voor een duurzaam herstel nodig hebt. Dit doet deze aan de hand van een concreet stappenplan, wat aangepast wordt aan jouw behoeften. Stap voor stap krijg je meer energie, inspiratie en motivatie, tot je op een punt gekomen bent dat je het weer zonder hulp aankunt. Coaching is zeer aan te raden bij een burn out, want het geeft je veel helderheid en inzichten waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Boek een coaching intake bij Simply Needed

Denk jij dat je ook baat kunt hebben bij een aantal sessies van onze coach in Rotterdam? Boek dan een intake van 90 minuten voor slechts €40. In deze intake bespreek je samen met je coach waar je tegenaan loopt, wat de coaching voor je kan betekenen en hoe het traject eruit zal zien.

Menu